Grävfirma och schaktfirma – Norrköping, Mjölby och Katrineholm med omnejd

Entreprenadschakt i Kimstad AB hjälper dig!

Entreprenadschakt i Kimstad AB är en grävfirma och schaktfirma, vår utgångspunkt är Kimstad. Även om vi utgår från Kimstad åtar vi oss arbeten i andra närliggande städer, såsom Norrköping, Mjölby och Katrineholm med flera.
Vår grävfirma startades 1963 och har idag lång erfarenhet och omfattande kunskap inom områden såsom schaktning, fibergrävningar, dränering och mycket mer. För vår gräv- och schaktfirma är det viktigt att våra kunder blir nöjda över vårt arbete, därför arbetar vi alltid hårt, effektivt och utifrån kundens önskemål och behov. Har du som kund några önskemål är det därför viktigt att du framför dem så tidigt som möjligt, för att vi ska kunna ta hänsyn till dem i vårt arbete. 

Befinner du dig i Norrköping, Mjölby, Katrineholm eller någon annan närliggande och är i behov av hjälp från en schaktfirma eller grävfirma? I så fall är det bara att höra av sig till oss! Tillsammans kommer vi fram till en plan som passar alla involverade parter. Tveka inte på att höra av dig om du dessutom skulle ha några frågor eller funderingar som du vill ha svar på.