Välkommen till
Entreprenadschakt i Kimstad AB

Entreprenad Mjölby

Entreprenad Mjölby

Vi är medlemmar i ME. Vårt företag har stor erfarenhet av att arbeta med grova kablar; bland de få i Sverige som har lagt 18 st. 1500 kV, 1000 m utan skarv. Med våra många år i branschen är vi väl kända i trakten och har nöjda kunder som anlitat oss under många år. Vi vänder oss bland annat till dig i Mjölby med omnejd som önskar få hjälp med någonting inom entreprenad. Vi har all den kompetens och utrustning som krävs till de flesta uppdrag inom:

– Kabelförläggning och kabeldragning från lågspänning till högspänning
– Schaktning
– Stolpbyte, opto och linjearbete med korgmaskin
– Kedjegrävning och plöjning
– Sjökabelförläggning
– Husgrunder, vatten och avlopp
– Fibergrävningar
– Dräneringar
– Arkeologigrävningar

Vi vill kunna stå till tjänst för dig i Mjölby eller dess omnejd när du behöver professionell hjälp med någonting som rör entreprenad. Välkommen att höra av dig till oss om du har frågor angående de tjänster som vi erbjuder till dig. Vi ser fram emot att få höra från dig!

Sedan 1963

Entreprenadschakt i Kimstad AB ägs och drivs av Fottis Mezeridis. Verksamheten har drivits inom familjen sedan 1963, då den grundades av Ulf Gustavsson.

Hög kompetens

Vi har stor erfarenhet och all den kompetens och utrustning som krävs.

Nöjda kunder

Vi har nöjda kunder som anlitat oss under många år, och vi arbetar alltid för att du som kund till oss ska bli 100 procent nöjd. Välkommen till oss för att få din personliga hjälp med entreprenad.

Entreprenad Mjölby

Välkommen att kontakta oss för mer information om våra tjänster och vad vi kan hjälpa just dig med. Vi ser fram emot att hjälpa dig med ditt nästa projekt.